dimarts, 4 de març del 2014

Festa per l'Educació

La FESTA PER L'EDUCACIÓ ha estat un èxit! La idea inicial de posar en marxa activitats lúdiques, engrescadores i que agrupessin tots els col·lectius implicats en el conflicte educatiu, buscant punts en comú ha quallat i s’hi va respirar durant tot el dia un ambient de germanor i col·laboració molt positiu. La jornada va complir també el seu objectiu de continuar amb la lluita i la reivindicació; el color verd va estar absolutament majoritari i els missatges de defensa de l'educació pública i de qualitat es van poder veure per tot, així com la demanda de diàleg real i d'acords ferms. 

També la participació ha estat massiva. S’hi varen vendre més de 800 tiquets per dinar i es calcula que varen passar més de 2000 persones pel recinte durant el dia. Tots els tallers varen funcionar perfectament: els infants sortien del recinte amb cares pintades, amb globus a la mà, clauers, mandales, samarretes, punts de llibre, màscares i moltes coses més; els grups de música arreplegaren el seu públic i donaren banda sonora al dia; els tambors, caps grossos i dimonis espantaren una mica als infants i contribuïren a animar la festa. Això és una prova més que la societat recorda el conflicte i vol solucions, que això no s'ha acabat i que ens queda molta feina per fer i que, a més, tenim molt de suport per fer-la. 

Finalment, volem fer arribar el nostre agraïment a tota la gent que va fer possible la diada amb la seva feina i la seva col·laboració. Sense la implicació de tanta gent no hagués estat possible dur a terme una festa així. Moltes gràcies a la FAPA i a les APIMES involucrades. Moltes gràcies a totes les entitats que varen col·laborar, als contacontes, als músics i a tothom que va voler participar-hi. Des de l'Assemblea de Docents volem donar les gràcies molt especialment a tots els mestres i professors i als centres que s’hi varen implicar amb els tallers, a la barra, amb els concerts i que varen donar una mà a l'hora de muntar i desmuntar. Entre tots ho vàrem fer possible. 

No defallim, ens queda molta feina a fer i molt per aconseguir. 

 La Coordinadora de Professorat Preocupat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada