dijous, 11 de setembre del 2014

Primer col·loqui per l'Acord Educatiu

Des de FAPA ens convidem a participar-hi:

"La plataforma Pitiuses per l´Acord Educatiu, dins la qual està FAPA Eivissa com a associació integrant, vol informar-vos que hem organitzat un cicle de col·loquis per parlar del pacte i de la seua importància a la nostra societat.

L'objectiu que tenim és poder compartir amb diferents professionals o implicats en el món educatiu diferents aspectes d'interès sobre el document d'acord i les seues temàtiques. 

La primera sessió serà aquest divendres dia 12 de setembre i s'aniran repetint amb una periodicidad quinzenal. 

Volem apropar i incentivar el debat per tal de què les conclusions siguin el més consensuades possibles i comptar amb l’aprovació de tota la comunitat educativa.

Des de FAPA Eivissa volem animar a les famílies a participar-hi. 

Ara més que mai ens hem d’implicar i fer un esforç per tal de tenir un coneixement molt més ampli del nostre sistema educatiu i posar el nostre gra d’arena per millorar-lo.

Per començar, aquest divendres 12, a partir de les 18 h., a l'edifici de l'extensió universitària de la UIB d'Eivissa (Camí del Calvari,1), ens visitarà Antoni Morante, president d'ADESMA (Associació de Directors d'Ensenyament Secundari de Mallorca) i director de l'IES Madina Mayurqa. Ens parlarà de la importància del pacte, del que s'està fent a Mallorca amb el Cercle per a l'Educació i dels Equips Directius."

FAPA Eivissa



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada