dimarts, 14 d’abril del 2015

ASSEMBLEA, PACTE, MOBILITZACIONS... PENSA-HI!

Ja estem de tornada i encarem el tercer trimestre amb la màxima il·lusió per tal de recuperar l'educació que volem i de mantenir la nostra dignitat com hem fet fins ara.

Aquest dissabte CONVOQUEM ASSEMBLEA al CEIP can Misses a les 11h, on votarem el document del pacte, la mobilitizació pel dia 25 i la campanya contra les proves LOMQE a 3r de Primària, a banda d'altres possibles temes. Aquí en teniu l'ordre del dia, hem d'omplir hemicicle!

És el moment d'un canvi de legislatura, ÉS EL MOMENT DE PENSAR-HI, de recordar, més encara, tot allò que el Govern ha fet en contra de l'educació pública, en contra de tota la comunitat educativa, en contra de tota la societat. 

UNA ÚLTIMA EMPENTA, un darrer esforç per resorgir. Ara més que mai és quan no podem defallir, és quan hem de ser presents, quan no podem permetre 4 anys més de retallades, despropòsits, paripés, improvisacions, insults, difamacions. JA HI HA PROU.

A les 4 illes estem preparant mobilitzacions al temps que el PACTE EDUCATIU és més real que mai, ENS HI JUGAM MOLT. Dediqueu-li una mica de temps a llegir el 3r esborrany del document, fruit de la inclusió de les esmenes aportades per les diferents entitats participants i pels sindicats.

Entre tots hem fet molt bona feina, no ens han pogut aturar, no ens han fet callar, no han pogut erosionar les nostres conviccions.






PENSA-HI!